Nyheter

In Madagascar, one of the major challenges faced in teaching foreign languages, particularly English, is the lack of adequate materials, large class sizes, and insufficient teacher training.

Vi har vunnet konkurransen om å bli KVS-Lyngdals bistandsprosjekt! Det betyr at 400 videregående-elever i Lyngdal gjennom en rekke innsamlings-arrangementer skoleåret 2023/24 skal finansiere utvidelsen skoletilbudet ved Sennepsfrøskolen.

Vi er SÅ glade for å fortelle at den nye IT-satsningen vår begynner å falle på plass! Vi venter riktignok til høsten 2023 og nytt skoleår før det pedagogiske opplegget settes i gang, men nå har vi alt det tekniske på plass.

Hei! Karianne fra Støtteforeningen til Sennepsfrøskolen her. Jeg har vært den nye styreleder i foreningen siden 07. februar i år, og ønsker å hilse på deg som leser dette, enten du var tilstede på årsmøtet da nytt styre ble valgt, eller du ikke har fått med deg endringen i styret enda!

Tendry's historie er et eksempel på hvordan drømmer kan gå i oppfyllelse gjennom utdanning, språkkunnskaper, et støttende nettverk og en skikkelig dose stå-på-vilje.

Madagaskar står overfor betydelige utfordringer når det gjelder å gi tilgang til grunnutdanning. I følge UNICEF fullfører bare ett av tre gassiske barn grunnskole-utdanningen sin, og jenter er spesielt vanskeligstilt.

Stiftelsen Grieg Foundation i Bergen gir 130.000 i støtte til prosjektet "Økt digital kompetanse og språkkunnskaper på Sennepsfrøskolen"! Målet med prosjektet er å utstyre elevene med verdifulle ferdigheter som kan gi jobbmuligheter etter endt skolegang.

Hafrsfjord Rotaryklubb (tidligere Gandsfjord Rotaryklubb) øker antall jenter som får stipend til videregående skolegang etter endt grunnskoleutdanning på Sennepsfrøskolen.