Pinsen 2020

Gledelig pinse til alle Voa-venner! Tratry ny pentecosta! Elevene venter tålmodig på bedre dager og kommer til mat- og såpeutdeling som vi fortsetter med ut uken. Noen elever har skoletilbud. Det begynner å bli kaldt på Antsirabe. Flere foreldre har mistet jobbene sine som en konsekvens av Covid-19, og det er lite tilbud om nye jobber. Elever med familier, dere er i våre tanker og bønner 💛

COVID-19 

8. mai 2020. På Madagaskar har det dessverre vært en økning i antall covid - 19 - smittede, men foreløpig ikke på Antsirabe. I kveld deler vi noen tegninger av VOA - elever. SEKOLY (skole) og HOPITALY (sykehus) - ja, det er jo blant samfunnets hjørnesteiner, ikke sant? Vi håper at skolene snart kan åpne igjen.

Vinneren av korga er...

7. mai 2020. Vinneren av korga er trukket! Tusen takk til alle som har støttet, vi har fått inn 3900 kroner! Det kommer godt med i en tid med økning av covid - 19- smittede på Madagaskar. I kveld fikk vi gladnyhet om åpning av skoler her i Norge neste uke. Det er ikke tilfelle enda på Madagaskar. Til deg som ikke vant: Kanskje blir det ny utlodning senere i vår? følg med på facebook Voantsinapy - Sennepsfrøskolen.